Nämä ovat olleet tämän kevään ehdoton hitti. Hyvä kun nukkumaan mennessä maltetaan riisua. Ja ovat varmasti lämpimät!

Malli: Owlet (rav-linkki)

Koko: Baby-owlet 5

Lanka: Hjertegarn Lima, 185 g

Puikot: 5 ja 6 mm

Paita ja hihat neulottiin pyörönä alhaalta ylös, kaarroke yhtenäisenä. Pöllön silminä on napit ja niiden kiinnittäminen vaati hieman aikaa. Muuten malli oli mukava neulottava ja saumat ovat taas vain kainaloissa. Lanka oli uusi tuttavuus, hyvin mukavaa neulottavaa, 100% villaa ja käsinpestävä... ;)

Tarkoituksena oli alunperin tehdä tästä väristä ja langasta pöllöpaita vain toiselle tyttäristä, mutta kun joku langanhamstraaja (luetaan minä!) oli laskenut langanmenekin väärin, sai pikkusiskokin omansa. Kokojen arpominenkin suoritettiin vähän hatusta, koska en ollut huomannut, että Owlet ohjeessa on tavallaan kaksi erilaista ohjetta: Baby-owlet ja Kid-owlet. Olin katsonut langan ensimmäisestä kohdasta ja metrimäärän oikean iän kohdalta. Ohjeessa oli kuitenkin Babyssä huomattavasti ohuempi lanka kuin Kid kokoisissa. Onneksi tuo nelivuotias on hoikkaa mallia ja koko 3v pidennetyillä helmalla ja hihoilla sopii hyvin. Ja siitä se suurempi lankamääräkin varmasti johtuu.

Lankaa meni tähän kokoon (Baby-owlet 4) 142 g , enkä tehnyt mitään muokkauksia. Pieni nöttönen jäi lankaa vielä jäljelle ja siitä ajattelin tehdä patalapun/tilkun, selvittääksi kestäisiköhän tämä lanka pesukoneen käsinpesuohjelman ilman huopumista. Toivottavasti!

Kiitokset kaikille edellisen postauksen kommenteista, niitä oli mukava lukea pitkän sairastelujakson päätteeksi. Mukavaa kevään odotusta!