Näköjään näyttää tulleen tavaksi parin kuukauden väli postauksissa. Kesä on mennyt suurimmaksi osaksi ulkosalla ja runsas kuukausi tuli taas oltua töissäkin. Lasten kanssa on koluttu lähimaastoja ja uimarantoja. Wasalandia oli kuitenkin se suurin suosikki. Kuopus viimeksi tänä aamuna ilmoitti kaksivuotiaan uhmalla tahtovansa "uvipuistoon" tänäänkin. :)

Paljon on ehtinyt kertyä lisää lankaa ja keskeneräisyyksiä. Onneksi jotain valmista myös! Kesän ehdoton suosikkityö oli kuitenkin kuopuksen synttärikakun väsääminen.

Tämä kakkuinnostus näyttää vain pahenevan... ;)

Jotain töitä jäi keväällä postaamatta viimeistelyn puuttuessa, joten nämä asusteet ovat joko hyvin myöhässä tai sitten olen kerrankin ajoissa varautumassa syksyyn.

Malli: Villapeikon Pikkuveli, 6 v

Lanka: Cascade Yarns 220 Wool, 342g

Puikot: 4.5 mm

Napit: DROPS

Aivan ihana neulottava ja lapsen mieleen. Ohje oli hyvin kirjoitettu ja opin tekemään silmukan kietomisen lyhennetyllä kieroksella ilman reikää. Jei! Ja toki pikkusiskonkin oli saatava omansa, mutta lanka vaihtui konepestävään 7 veikkaan.

Malli: Pikkuveli 4 v (ohje on aika reilu mitoitukseltaan, mutta halusin vähän kasvuvaraa)

Lanka: 7 veikka, 291 g

Puikot: 4.5 mm

Seuraavaksi valmistui vähän itsellekin jotakin. Nämä ovat sarjasta kuvaa itse itseäsi, joten pientä toivomisen varaa jää aina.

Malli: Wurm (ravel it)

Lanka: Gjestal Nagano, 102 g

Puikot: 3.0-3.5 mm

Tein suurimman koon mukaan, koska lankavalintani oli ohuempaa kuin alkuperäisessä ohjeessa. Tästä tulee varmasti seuraava suosikkipiponi. Pipo sai kaverikseen jo pari vuotta (!!) pingoitusta odottaneen huivin.

Malli: Shetland Triangle

Lanka: Wetterhoffin Sivilla, 100 g

Puikot: 3.5 mm

Toinen keväisempi versio syntyi parissa päivässä. Malli oli roikkunut jo jonkin aikaa tehtävä listalla, ja kun oikean värinen lanka löytyi, se oli menoa.

Malli: Lady Kerchief Scarf

Lanka: Garnstudio Drops Muskat, 234 g

Puikot: 3.5 mm

Mukava malli neuloa, kunhan ensin sain päähäni, miten reunus lehtikuvion jälkeen tehtiinkään. Huivista olisi tullut ohjeen mukaisesti tehtynä aika pitkä, joten lyhensin ja nopeutin silmukan lisäämisiä/kavennuksia. Lisäykset tein ilman langankiertoa.

Taidan jättää jotain seuraavaankin kertaan, jos tällä kertaa postaus väli ei venyisi näin pitkäksi.

Neulomisiin..