Kotia on siivottu ja kaappeja järjestelty sekä verhokaupassakin on tullut asioitua. Muutimme viime kesänä rakentamaamme taloon vain päiviä ennen kuopuksen syntymää. Listoja ja hyllyjä on nyt vasta ehditty laittamaan omille paikoilleen ja ehkä kohta saadaan verhotkin joka ikkunaan. :)

Hamsterikuun ja lankavaraston tutkimisen jälkeen oli vuorossa keskeneräisten töiden metsästys. Täytyy myöntää, että ensiyrityksellä löytyi seitsemän työtä. Enempää en lähtenyt kaivelemaan vaan yritän saada nuo ensin alta pois. Ensimmäiseksi pääsi työn alle vauvan villahousut, jotka saivat siirtyä odottamaan vuoroaan hamsterikuun ajaksi.

Lanka: SandnesGarn Lanett,  126 g

Puikot: 2,5 mm

Malli: Lanett-Klassikot (Jätin koiran kirjomatta)

Malli oli muuten mukava ja neulominenkin sujui, mutta harmaita hiuksia aiheuttivat nuo päälle kiinnitetyt taskut. Erinnäisiä purkamiskertojen ja ärräpäiden jälkeen nyt ne istuvat mielestäni nätisti.

Napit on hankittu jostakin alelaarista ihan toista neuletta varten, mutta siihen ostettiin uudet ja nämä mielestäni sopivat hyvin muuten yksiväriseen työhön. Ja kokeiltu on, kuopuksen pienet sormetkin tykkäävät.

Seuraavaksi viimeistelyä vaille valmis huivi pääsi pingoitukseen.

Lanka: Novitan kotiväki, 152 g (väri vihreä)

Mitat: Siipiväli 173 cm

Puikot: 4 mm

Malli: Shetland Triangle (keskellä mallia enemmän kuvion toistoa)

Valmistui nopeasti, malli oli mukavaa neulottavaa ja lopputulokseenkin olen tyytyväinen. Näitä voisi tehdä enemmänkin.

Muutama uusi lankakeräkin on tämän kuun aikana kotiutunut, Mokkasukan sukkalankaa (Väri Rakasta Rintani Ruhjeille; hyvä on piisikin :)) ja pari kerää vihreää Novitan Cloud lankaa huivia varten. Koko kuukauden on myös työstettävänä neuleena ollut ribbipoolo ja esikoisen pyynnöstä innostuin myös tekemään uusimmassa Modassa ollutta pitsitunikaa.