Ilmoittauduin tänä vuonna mukaan Fufoiluun (kerran aikaisemminkin osallistunut). Ajatuksena oli, että jos ne muutamat keskeneräisyydet saattaisi nyt kunnialla loppuun. Pientä muistikuvaa oli, mitä töitä ja kuinka monta, oli aikanaan jäänyt kesken. Varastoa ja joitakin muuttolaatikoita kaiveltuani, vastaan tuli töitä joiden olemassaolosta ei ollut kuin hataria muistikuvia. Nyt myös selvisi, mihin iso osa puikkoja oli kadonnut. Samoin se, että vaikka kuinka kudon, valmista ei tunnu tulevan. Niin, eiväthän nuo ole valmiita... ja niitä on monta!

1241428630_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvasta löytyy kaksi tyttöjen (toinen lahjaksi) pitsitunikaa Tenneseestä tältä keväältä, pitsineuletakki Tenneseestä parin vuoden takaa (kokoamista vaille valmis), beige villatakki Novita Maxista (lanka loppui kesken) ja sininen, pyöreä pöytäliina.

Kuvassa myös villapaita lapselle vihreästä lanetista, tulppaani villatakki mandarin petitistä, turkoosi palmikkopaita ja vaaleanvihreä korinpohja neuletakki, molemmat myös mandarin petitistä. Sekä leppäkerttu aiheinen kirjoneule ja -myssy. Esikoinen kasvoi niin nopeasti, ettei äiti neulomuksineen pysynyt perässä. Huomattuani kesken työn, ettei se tulisi enään valmistuttuaan sopimaan, aloitin uuden isommalla koolla. Nämä jäivät melkein valmiina odottamaan kohtaloaan. Jos pikkusiskolle sitten. :)

Beige villapaita kirjoneulekaarrokkeella on todellinen vuosikertaneule, odottanut käsityökorin pohjalla ainakin kymmenen vuotta ja kokenut useamman muutonkin. Neulepinta on kaunis, väritkin mielestäni sopivat, mutta... silloin(kaan) en pahemmin harrastanut mallitilkkuja enkä tosin mittaillut valmistuvaa työtäkään. Mahtuisi varmaan peltipaidasta pitävälle parimetriselle tikulle. Etu- ja takakappaleet suurinpiirtein samaa kokoa kuin hihat. Luultavasti purkuun menee, ellen muita käyttöideoita keksi.

Musta resoripoolo nallesta miehelle, hihat puuttuvat vielä. Valkoinen palmikko paita Novita ministä miehelle, kaikki kappaleet valmiina, paidan käytettävyys vain mietityttää. Myös khakinvihreästä takista puuttuu vain kokoaminen. Lanka loppui aikanaan kesken, ja saatuani lisää kudoin kyllä kaikki valmiiksi mutta kokoaminen jäi.

Etualalta löytyy vielä toinen pyöreä pöytäliina, tällä kertaa vihreänä. Viimeisenä on kotiväestä omalla ohjeella viime syksynä aloitettu pitkä villatakki, joka sai väistyä korinpohjalle joululahjaneulomusten tieltä. Vasta takakappale tehtynä.

Uskaltaakohan enempää muuttolaatikoita kaivellakaan, kyllä tässä töitä pariksi kuukaudeksi on riittämiin. Rinnalla kun kulkevat kaikki (monta!!) tällä hetkellä aktiivisesti kesken olevat, mm Kevätpyörre huivi. Jos tällä tavalla pystyisin estämään ettei yksikään työ tältä keväältä ufoituisi korinpohjalle.  Toivotaan ! :)